Workshop WhatsApp

  • Donderdag 13 februari 14:00 – 16:00 uur

Let op! Heeft u WhatsApp nog niet op uw apparaat staan, download de app van tevoren. Of, als dat niet lukt, neem uw inlogcodes voor Google Play of Apple Appstore mee. Anders kunt u mogelijk de (gratis) app niet downloaden.

In deze praktische workshop leert u WhatsApp op uw smartphone (iPhone en Android) in te stellen en gebruiken om berichten en foto’s te sturen, locatie te delen of zelfs te (video)bellen.

 

Digitaal Nalatenschap

  • Donderdag 5 maart 13:30 – 15:30 uur

Deze workshop geeft u veel informatie om uw digitale nalatenschap goed over te dragen aan uw nabestaanden. Wat moet er gebeuren met de toegang tot uw apparaten en uw accounts van bijvoorbeeld Microsoft, Google of uw Apple ID, uw sociale mediaprofielen, uw digitale abonnementen. Hoe regelt u dit vooraf. U krijgt een handige checklist mee.

 

Fiets- en wandeltochten maken met de smartphone

  • Vrijdag 17 april 14:00 – 16:00 uur

Aan de hand van enkele apps wordt u uitgelegd hoe u met uw smartphone (iPhone en Android) routes kunt downloaden en samen met de ingebouwde GPS fiets- en wandeltochten kunt maken. U hoeft, ook zonder internet, nooit meer de weg kwijt te raken. Ook krijgt u tips hoe u uw smartphone op de fiets kunt bevestigen.

 

Fotograferen en filmen smartphone en tablet

  • Donderdag 23 april 14:00 – 16:00 uur voor Apple iPhone/iPad
  • Dinsdag 12 mei 14:00 – 16:00 uur voor Android smartphones en tablets

U leert hoe u beter en leuker kunt fotograferen en filmpjes maken met uw smartphone en tablet. Wat betekenen al die icoontjes, hoe stelt u uw apparaat het beste in en hoe bewerkt en beheert u  foto’s en video’s.

 

Prijs: per workshop € 12,50
U heeft basiskennis van uw apparaat en neemt uw eigen (opgeladen) telefoon of tablet mee.
Locatie:
Evita Lokaal, Van Alkemadelaan 309A, 2597 AJ Den Haag.
Aanmelden: stuur een e-mail naar info@evitalokaal.nl of bel 070 314 16 06.