De samenwerkende zorgpartners Het Huis Nebo, Mr. Visserhuis, Rudolf Steiner en Evita Zorg organiseren boeiende cursusavonden voor mantelzorgers. Tijdens deze avonden ontvangt u informatie en advies. Centraal staat het ontmoeten van andere mantelzorgers en het uitwisselen van ervaringen. De laatste cursusavond van dit jaar staat gepland op maandag 3 oktober aanstaande.

3 oktober 2016: Accepteren van zorg
Locatie: Rudolf Steiner Zorg, Nieuwe Parklaan 58 te Den Haag.
Het moment dat je door ouderdom hulp nodig hebt, is in veel gevallen een moeilijk moment. Het is het opgeven van een stukje van je vrijheid en je autonomie. In sommige gevallen wordt de hulp dan ook geweigerd om deze reden. De mantelzorger staat dan voor dilemma’s. Over dit thema met al zijn facetten gaan we in deze bijeenkomst met elkaar in gesprek.

Aanmelden en informatie
Wilt u zich opgeven voor een cursusavond of heeft u een vraag, dan kunt u contact opnemen met Monica Visee van Evita Zorg. U kunt een e-mail sturen met uw contactgegevens en de cursus die u wilt volgen o.v.v. ‘mantelzorgcursus 2016’ naar m.visee@evitazorg.nl of bellen naar 070-3141600. De cursusavonden vinden plaats van 19.30 tot 21.00 uur op de locaties van de samenwerkingspartners en zijn kosteloos en los van elkaar te volgen.