cartoon vallenWilt u werken aan uw balans, vitaliteit en aan valpreventie? Vanaf half maart starten Buurthuizen van de Toekomst Evita Lokaal en HDM in samenwerking met Sportief Plus met een professionele cursus valpreventie.

Uiteraard zijn we hierbij nog wel afhankelijk van de dan geldende maatregelen rondom corona. De cursus bestaat uit 12 lessen in opeenvolgende weken, voorafgegaan door een proefles op 10 maart, ervan uitgaande dat de sporthal dan weer gebruikt mag worden.
Bevalt de proefles, dan kunt u zich in één keer voor de hele cursus inschrijven. De kosten voor de hele cursus bedragen € 50,00. De lessen vinden plaats op woensdagmiddagen van 16.00- 17.00 uur in de sporthal van Buurthuis van de Toekomst hockeyclub HDM aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan 205.

De cursus wordt verzorgd door een getrainde beweegcoach van Sportief Plus. Tijdens de lessen komt ook een aantal keren een fysiotherapeut langs. U kunt zich inschrijven door een berichtje te sturen naar buurthuis@hdmonline.nl.

Hopelijk mag de horeca bij de start van de cursus weer open zijn en kunt u na afloop een kopje thee of koffie drinken en napraten met de andere deelnemers.
Uiteraard worden de dan geldende maatregelen strikt opgevolgd.