Agenda

Evita Lokaal heeft een corona-protocol en hanteert bij activiteiten alle maatregelen die door de overheid in het kader van corona zijn afgegeven.

De onderstaande activiteiten worden wekelijks/maandelijks georganiseerd

 

Wandelen

Iedere maandag 15.30 – 16.45
Verzamelen bij Evita Lokaal en al wandelend de wijk opnieuw ontdekken en natuurervaringen uitwisselen.

 

Schilderen

Iedere woensdag 13:30 – 15:30 uur
Schilderen onder begeleiding van Mariët op uw eigen niveau, naar eigen wensen.
€ 12,50 incl. materialen, koffie/thee.

 

Pan op Tafel

Iedere 4e maandag van de maand  18.00 uur
Een lekkere twee-gangen maaltijd in het gezelschap van buurtbewoners. Onze vrijwillige koks koken en u kunt aanschuiven.
Kosten: 8 euro (excl. drankjes)

 

Herenlunch

Iedere vierde vrijdag van de maand 12:00 – 14.30
Voor heren die houden van een verzorgde maaltijd en een goed gesprek. De herenlunch bestaat uit drie gangen en wordt verzorgd door één van onze vrijwillige koks. Onze tafelheer zorgt voor goede gespreksonderwerpen, van actualiteit tot kunst en van wetenschap tot literatuur. Uiteraard kunt u ook zelf gespreksonderwerpen inbrengen. Lijkt het u iets? Schuif dan een keer aan, neem een vriend of buurman mee en geniet van de prettige sfeer in Evita Lokaal.
Kosten: € 15,- (incl. 1 drankje)
Aanmelden:info@evitalokaal.nl of via tel. 070-314 16 06

 

Inloop koffie ochtend

Woensdag 10:30-12:00 uur
Op woensdagochtend bent u van 10.30 tot 12.00 uur welkom voor een kopje koffie. Bij goed weer in de tuin, bij minder weer binnen. Er is een gastvrouw aanwezig die de koffie verzorgt. Ontmoet wijkbewoners voor een gezellig praatje en een goede kop koffie.
Kosten: € 1,50 per kopje koffie. U kunt ook een strippenkaart kopen voor 10 euro, zodat u niet elke week aan het contante geld hoeft te denken.

 

Tai Ji lessen

Donderdag 15.00-16.00 uur
Iedere donderdagmiddag organiseren wij, in samenwerking met Frenk Butters Ruben, Tai Ji – Qi Gong lessen in Evita Lokaal.
Tai Ji  en Qi Gong zijn eeuwenoude Chinese martiale bewegingskunsten, gezondheids-, ademhalings- en energieoefeningen. Deze oefeningen geven meer energie en ontspanning, versterken de weerstand en zorgen voor behoud van soepele gewrichten en spieren.
Gezien de ruime ervaring van Frenk en het feit dat er met een kleine groep wordt gewerkt, zijn deze rustige bewegingslessen uitermate geschikt voor 60-plussers, ook voor mensen met lichte evenwichtsproblemen.
Kosten: € 10,00 per keer

 

Filmmiddag

Iedere tweede zondag van de maand 15:30-19:00 uur
Elke tweede zondag van de maand is het filmmiddag bij Evita Lokaal. Samen met buurtbewoners genieten van een mooie film. Na afloop kunt u napraten onder het genot van een kopje soep en een broodje.
Kosten: € 7,50

 

Digitale cursussen en workshops

Klik hier voor een overzicht van alle digitale cursussen en workshops van SeniorWeb Benoordenhout

 

Verborgen Schatten – schrijf uw eigen levensboek

Wilt u samen met leeftijdsgenoten herinneringen ophalen? Altijd al een levensboek willen maken? Kom dan naar Verborgen Schatten!
U gaat aan de slag met diverse thema’s zoals Kinderjaren, Reizen, Vakantie en kijkt terug op uw leven.
Een professionele acteur draagt verhalen voor, gaat in op schrijvers uit de Nederlandse literatuur, laat u lachen, maakt of draait muziek en inspireert u om uw eigen verhaal op te schrijven.
Start begin oktober bij voldoende deelnemers

 

Voor meer informatie over of aanmelden voor activiteiten: info@evitalokaal.nl of 070-314 1606